Parterapeut Västerås

Med mig som er parterapeut i Västerås kan ni få professionell hjälp på nolltid!

Boka tid

Parterapeut i Västerås

Har er relation börjat få käppar i hjulet? Då är ni varmt välkomna till mig i Västerås!

 

Som parterapeut betraktar jag er som både ett lag och individer. Jag lägger stor vikt vid att du som egen person ska må bra och fungera, för att kunna bygga en fungerande relation. Förståelsen för varje persons individuella behov och välmående är en central del av mitt arbete. Tillsammans kan vi utforska och stärka er som par samtidigt som vi tar hänsyn till varje persons välbefinnande.

Lyhörd

Välkommen till en lyhörd parterapeut i Västerås. Jag lyssnar aktivt och skapar en trygg miljö där ni kan dela era tankar och känslor. Låt mig hjälpa er att stärka er relation. Kontakta mig redan idag, och börja er givande resa med ett proffs.

Erfaren

 Genom att använda min erfarenhet och kunskap kan jag guida er genom utmaningar och hjälpa er att skapa en sund och givande relation. Tillsammans kan vi utforska era mönster, hitta nya perspektiv och arbeta mot en starkare framtid.

Förstående

Som en förstående parterapeut vet jag att kommunikation kan vara utmanande. I en trygg och accepterande miljö hjälper jag er att förstå era behov och skapa en mer harmonisk relation, där ni är på samma våglängd.

Slottsgatan 6B, 722 11  Västerås

jag arbetar i Västerås - Välkommen till mig!

om parterapeut välkomnar jag alla par, oavsett var ni bor eller vilka ni är. Även om jag oftast tar emot klienter från Västerås, är ni från andra städer också hjärtligt välkomna att söka min hjälp. Jag tror på att varje par har sin unika berättelse och sina specifika utmaningar, oavsett var de kommer ifrån. Så oavsett om ni är lokala invånare i Västerås eller från andra delar av landet, ser jag fram emot att möta er och arbeta tillsammans för att stärka er relation.

Hitta till mig

Om mig som parterapeut

Jag har haft förmånen att arbeta som parterapeut i Västerås under en längre tid, vilket är något jag trivs otroligt bra med. Att få vara en del av mina klienters resa och att få se en genuin förändring i de själva och deras relationer, är en oerhört givande del av processen. 


Att kunna bidra till att förbättra människors liv och relationer är en av mina största passioner, och att få ha det som mitt yrke är en sann ära. Att se mina klienter uppnå positiva och hållbara förändringar är verkligen en bedrift i sig, och det är det som driver mig i mitt arbete varje dag.

Kontakta parterapeut i Västerås

För att boka en tid för parterapi eller någon annan behandling, kan du antingen ringa mig direkt eller använda mitt smidiga formulär. Jag ser fram emot att hjälpa dig och vara en del av er unika resa, varmt välkommen!

Hitta hit

 

Slottsgatan 6B | 722 11 Västerås

 

Ta kontakt

För att komma i kontakt med mig som parterapeut finns det flera enkla sätt. Du kan antingen ringa mig, eller kontakta mig via formuläret under kontakt. Har du frågor kan du självklart höra av dig med dem också.

Boka tid

När man känner sig redo att boka tid hos en terapeut, hör gärna av dig till mig för att diskutera dina behov och vad som är målet för just din behandling. Boka den tid som passar dig, så ses vi!

Välkommen hit

När behandlingstillfället närmar sig behöver du inte känna någon oro eller nervositet. Mitt mål är att skapa en trygg och avslappnad miljö där du kan känna dig bekväm.