Parterapi

Välkommen till mig i Västerås

Terapi kan hjälpa dig & dina nära i alla stadier av ditt liv. Psykoterapi kan förändra mönster eller bygga en starkare relation med din partner.

Kontakta mig

Parterapi i Västerås

Parterapi
Parterapi är utformad för att hjälpa partners i ett förhållande att förstå varandra, lösa konflikter och förbättra förhållandets tillfredsställelse genom att använda en mängd olika terapeutiska interventioner. Oavsett om ni står inför ett specifikt problem eller bara vill förbättra er kommunikation och förståelse, kan parterapi ge er verktygen att förbättra ert förhållande.

Kom ihåg, att delta i parterapi innebär inte att ert förhållande är trasigt, snarare visar det er gemensamma engagemang för tillväxt, förståelse och ett starkare partnerskap. Som professionell psykolog är jag här för att vägleda och stödja er på denna resa mot tillväxt och utforskning. Tveka inte att kontakta mig för att ta reda på mer om hur parterapi kan gynna ert förhållande.

De många fördelarna med parterapi

Förbättrad kommunikation: En av de primära fördelarna med parterapi är förbättringen av kommunikation. Denna terapi underlättar öppna, ärliga och konstruktiva samtal, och ger par möjlighet att uttrycka sina känslor i en säker miljö.
Konfliktlösning: Parterapi utrustar par med verktyg för att effektivt hantera och lösa konflikter. Den hjälper till att identifiera grundorsakerna till problem och ger strategier för att hantera dem på ett konstruktivt sätt.
Stärkande band: Parterapi hjälper till att fördjupa de emotionella banden och återuppliva romantiken. Det ger möjligheter att utforska gemensamma erfarenheter, drömmar och mål, vilket stärker banden mellan partnerna.
Förståelse och empati: Terapin främjar förståelse och empati mellan partnerna. Genom att gräva djupt i varje persons perspektiv underlättar den empati och förståelse, vilket leder till ett hälsosammare förhållande.
Personlig och relationell tillväxt: Att delta i parterapi främjar både personlig och relationell tillväxt. De färdigheter som förvärvats under terapin kan appliceras på olika områden i livet, vilket främjar individuell utveckling. Dessutom bidrar dessa färdigheter avsevärt till att bygga ett starkare, mer tillfredsställande förhållande.
Förlovningsterapi: Parterapi är också fördelaktigt för dem som överväger äktenskap. Det hjälper till att diskutera och anpassa förväntningar, vilket lägger en stark grund för ett framgångsrikt framtida partnerskap.
Helande från Otrohet: Att återhämta sig från otrohet är en av de mest utmanande frågorna som par står inför. Parterapi kan erbjuda en strukturerad och stödjande miljö för att navigera denna smärtsamma upplevelse och påbörja läkningsprocessen.

Erbjuder olika metoder för psykoterapi, samtalsterapi & familjesamtal

Individuella samtal

 Parsamtal

Familjesamtal

Konsultationer

Telefonterapi

Kontakta mig

Vill du komma i kontakt med mig för att boka tid? Fyll i ditt namn och e-postadress i formuläret så ringer jag upp dig.

Kontakta mig

Vill du att jag kontaktar dig?