Kbt Västerås

Varmt välkommen till mig för Kbt i Västerås!

Boka tid

Kbt i Västerås

Som en professionell KBT-terapeut i Västerås är jag dedikerad till att ge dig verktygen och stödet du behöver för att överkomma hinder och utvecklas på olika områden i ditt liv. Jag strävar efter att skapa en trygg och lyhörd atmosfär där du kan känna dig bekväm att dela dina tankar och känslor utan rädsla för att bli dömd.


Välkommen till Kognitiv beteendeterapi (KBT) – en väg mot positiva förändringar och ökat välbefinnande! Hos mig i Västerås finns en trygg och stödjande miljö där du kan utforska dina tankar, känslor och beteenden för att hitta nya sätt att hantera utmaningar i livet.


Oavsett om du kämpar med ångest, depression, stress eller andra utmaningar kan KBT vara till hjälp. Det är en bevisad terapiform som kan förändra ditt liv på ett meningsfullt sätt. Jag ser fram emot att vara en del av din resa mot ökat välbefinnande och personlig tillväxt.

Lyhörd

Välkommen till en lyhörd terapeut när du är ute efter KBT i Västerås. Jag lyssnar aktivt och skapar en trygg miljö där du kan dela dina tankar och känslor. Låt mig hjälpa dig i ditt vardagliga liv. Kontakta mig redan idag, och börja din givande resa med ett proffs.

Erfaren

Med min erfarenhet och kunskap inom KBT kan jag guida dig genom dina utmaningar och hjälpa dig att skapa en hälsosam och meningsfull tillvaro. Tillsammans kan vi utforska dina tankemönster, hitta nya perspektiv och arbeta mot en starkare framtid.

Förstående

När du bokar tid hos mig för Kbt så är det vitkgit att du känner dig trygg, fröstådd och sedd av mig som terapeut. Därför värdesätter jag en nära kommunikation där dina behov självklart är i största fokus. Varmt välkommen till mig.

Slottsgatan 6B, 722 11  Västerås

Jag arbetar med Kbt nära dig i Västerås - Välkommen till mig!

Som en KBT-terapeut välkomnar jag dig med öppna armar oavsett vilka utmaningar du står inför. KBT är en beprövad terapiform som hjälper till att utforska och förändra negativa tankemönster och beteenden. Tillsammans kan vi arbeta mot ökad förståelse, utveckla nya färdigheter och strategier samt skapa positiva förändringar i ditt liv. Oavsett var du befinner dig geografiskt, är du välkommen att söka min hjälp för att ta steget mot ökat välbefinnande och personlig tillväxt.

Hitta till mig

Om mig som Kbt-terapeut

Jag har haft förmånen att arbeta med KBT i Västerås under en längre tid, vilket är något jag trivs otroligt bra med. Att få vara en del av mina klienters resa och att få se en genuin förändring i de själva och deras relationer, är en oerhört givande del av processen. 


Att kunna bidra till att förbättra människors liv är en av mina största passioner, och att få ha det som mitt yrke är en sann ära. Att se mina klienter uppnå positiva och hållbara förändringar är verkligen en bedrift i sig, och det är det som driver mig i mitt arbete varje dag.

Vad är Kbt?

Kognitiv beteendeterapi (KBT) är en form av psykoterapi som fokuserar på att förändra tankemönster och beteenden för att förbättra en persons psykiska hälsa och välbefinnande. KBT grundar sig på idén att våra tankar, känslor och beteenden är tätt sammanflätade och att negativa eller destruktiva tankemönster kan leda till psykiskt lidande.

Kontakta mig för KBT i Västerås

För att boka en tid för KBT eller någon annan behandling, kan du antingen ringa mig direkt eller använda mitt smidiga formulär. Jag ser fram emot att hjälpa dig och vara en del av er unika resa, varmt välkommen!

Hitta hit

 

Slottsgatan 6B | 722 11 Västerås

 

Ta kontakt

För att komma i kontakt med mig som kbt-terapeut finns det flera enkla sätt. Du kan antingen ringa mig, eller kontakta mig via formuläret under kontakt. Har du frågor kan du självklart höra av dig med dem också.

Boka tid

När man känner sig redo att boka tid hos en terapeut, hör gärna av dig till mig för att diskutera dina behov och vad som är målet för just din behandling. Boka den tid som passar dig, så ses vi!

Välkommen hit

När behandlingstillfället närmar sig behöver du inte känna någon oro eller nervositet. Mitt mål är att skapa en trygg och avslappnad miljö där du kan känna dig bekväm.