Kris- och traumabehandling

Välkommen till mig i Västerås

Kriser drabbar alla någon gång i livet. Det kan handla om att förlora en närstående eller att bearbeta ett trauma från barndomen. Jag har god erfarenhet av både kris och traumabehandling.

Kontakta mig

Kris- och traumabehandling

Krishantering
Kriser av olika slag uppstår för oss alla i livet. Det kan handla om att ha förlorat en anhörig eller kär vän, sjukdom kan drabba oss eller närstående, arbetslöshet eller andra kriser som påverkar oss sker och vi tvingas förhålla oss till detta. Ibland kan vi då behöva hjälp att ta oss igenom krisen, hantera oro och ångest, hitta nya sätt att orientera oss på och finna mening i allt det svåra. I dessa fall kan bearbetande samtal vara till hjälp.

EMDR
EMDR är en metod för att hjälpa människor att hantera ångest och panikkänslor, svår sorg, reaktioner på fysiska sjukdomar och många andra tillstånd där starka känslor är förknippade med livsupplevelser.

EMDR står för förkortning ”Eye Movement Desensitisation and Reprocessing”. EMDR är en vetenskapligt beprövad metod att hantera besvär efter upplevelser av traumatisk karaktär. Metoden kan med fördel användas för PTSD.

Jag erbjuder olika behandlingsmetoder för Kris- & traumabehandling

Individuella samtal

 Kris- och traumabearbetning

 Parsamtal

Familjesamtal

Konsultationer

Team- och individuell handledning

Handledning

Telefonterapi

 Coaching

Kontakta mig

Vill du komma i kontakt med mig för att boka tid? Fyll i ditt namn och e-postadress i formuläret så ringer jag upp dig.

Kontakta mig

Vill du att jag kontaktar dig?